View Single Post
Staro 06.06.2006., 11:56   #7852
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
max meni nije jasno kaj se pjeniš? Tak i tak smo i dosada igrali u radnom temaovima, čas si igrao sa Zueltom i Virusom a čas sa tomijem , smenom i panoramom.

Ova liga bi bila čista zazancija jer bi uvjek temaovi bili random i u tme je čar.

Zakaj sam ja protiv da vi *NOOB*vci budete jedan ciejli team? Sijećam se S&D na Toujane na jednoj starni su bili Zule i Virus il si bio ti, a na drugoj MM, RAK, Ja i neznam još tko, rezulatat je bio da se nismo defakto mogli mrdnut tri koraka iz spawna jer bi vi *nooB*vci doeltili i poubijali nas skup s ostatkom. Plantali smo pardon onaj jedna koji je nakao došao do planta je uspio svega 3 put plantat i uvjek je bilo allies 1 axis miljun ( jedna do dva mrtva)

Zakaj? jer je to jedna od tri mape koje znate igrat i na toj mapi ste imali taktički trening. Sad si misli kak bi to zgledalo na ostalim mapama? Jednako i dovelo bi do toga da bi ste sam vi ostali igrat ili bi odletili kao team jer bi ostatak ljudi to nenormalno nerviralo da se nemreš mrdnut u 12 partija. Jer nisu ni platili pare da ih netko smao ubija i ubije im cijlu momčad svaki puta kao ni da ih ubijaju cheateri.

Ak ti ne shvačaš smisao ove "lige" a to je zabava i raspašoj jer će se spojit najbolji i najlošiji a ne natjecataeljsko igranje kakvo ti podrazumjemvaš pod team aka klan, to je onda tvoj problem. Po toj logici ti je igranje i ovako na serveru jednaka muka jer nemaš uigrane teamove.

Za natjecatljsko igranje imaš klansku ligu a za zafrkanciju tu je PCE server.

Tako da sma ja IZRAZITO protiv bilo kakvog okupljanja teamova po klanskoj pripadnosti!Desili li se to odlazim a milsim da ne bih bio jedini!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum

Zadnje izmijenjeno od: Isus. 06.06.2006. u 12:15.
Isus je offline   Reply With Quote