View Single Post
Staro 06.06.2006., 11:15   #7843
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Andeo
Ako cemo takvu ligu ajmo je igrati ali napravimo teamove po 6 igraca i to u principu da cu ja napisati sve zainteresirane direktno u kod i pozivati RANDOM funkciju i kako ispadaju tako cu ih gurati u teamove. Moze to i netko drugi naraviti ako hoce, odnosno ja cu napraviti aplikaciju a nek izvlacenje radi Rak jer imamo najvise povjerenja u njega. Svi onda MORAJU igrati u teamovima koji su izabrani i jednom tjednom odigramo kolo, uvedemo tablicu i igramo ligu...

Aplikacija ce biti kompletni open source objavljen tu na netu tako da ne mislite da sam hardkorao sebe i zuleta u isti team...

Neki ce biti jaci, neki slabiji ali cemo se svi zabaviti. Ja aplikaciju mogu napraviti u roku od par sati. Dam je Raku on napravi izvlacenje i napise teamove.
Onda mene iskljuci iz toga jer se ja radi nekoga necu zivcirati! Ako cemo igrati onda ce jedan team biti NOB-ovci, a onda slazi ostale teamove kako hoces... Mi smo najbolje organizirani dok igramo zajedno i znamo kak netko igra i u koga se mozemo pouzdati. Na nekim mapama vec znamo i svatko svoje pozicije! To je moje misljenje i stojim iza njega
maX je offline   Reply With Quote