View Single Post
Staro 06.06.2006., 11:02   #7838
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Andeo
Ako cemo takvu ligu ajmo je igrati ali napravimo teamove po 6 igraca i to u principu da cu ja napisati sve zainteresirane direktno u kod i pozivati random funkciju i kako ispadaju tako cu ih gurati u teamove. Moze to i netko drugi naraviti ako hoce, odnosno ja cu napraviti aplikaciju a nek izvlacenje radi Rak jer imamo najvise povjerenja u njega. Svi onda MORAJU igrati u teamovima koji su izabrani i jednom tjednom odigramo kolo, uvedemo tablicu i igramo ligu...

Aplikacija ce biti kompletni open source objavljen tu na netu tako da ne mislite da sam hardkorao sebe i zuleta u isti team...

Neki ce biti jaci, neki slabiji ali cemo se svi zabaviti. Ja aplikaciju mogu napraviti u roku od par sati. Dam je Raku on napravi izvlacenje i napise teamove.
Andeo care, baš sam o tom razmišljao!!! Programčić sa random izbacivanjem oznaka svakog igrača, tako nam je najlakše složit timove i nitko neće moć ništa kenjat

Super ideja, ako možeš, realiziraj i nemoj attachat nikakve maliciozne kodove u to Javi kako ide. Na kontinentalnom dijelu je zavrsna lista igraca. Ima nas 27. Što kažete? Javite ukupan broj primoraca pa da vidimo kako ćemo dalje.

@Terminator: pa daj čovječe šta ti je, svi imamo šugave dane i igramo trulo ponekad, evo Andeo na primjer svaki dan, nemoj odustajat zbog gluposti.