Citiraj:
Autor Alucard
ono jucer mi je bilo malo bzvz jer je bilo 13 x 13 sd a to je onda obicno napucavanje (skoro pa tdm) kad je manje ljudi vise se taktizira i zanimljivije je...
|
Želiš reći kako se više kempa?
Sudjelovao sam u SD i CTF 25vs.25 igrača i mogu reći kako je jako zanimljivo. Problem je u tome što se to ne igra kao kada je 3vs.3. Treba srugačije razmišljati i igrati. Većina vas nije igrala takvu igru. Jednostavno niste navikli.
S druge strane sam uživao. Napokon partija s poštenim brojem igrača. I gle čuda, čak mi je i Port krenuo. Valjda je to zato što se tek tada isključi blokada i počinjem igrati kako treba.
Na kraju i ne volim čuti kako je to glupo igrati sa puno igrača. Ne vidim koji bi to dio mogao smetati osim lošijeg omjera killova i deadova.
EDIT.
Na kraju se jedino Riječanima ne sviđa igra s poštenim brojem igrača. Iako su poznati da su skloni kukanju, mislim da je tu u pitanju strah. Mislim da je od početka bija dogovorena partija sa manjim brojem igrača i to 6vs.6 ili 8vs.8 sa izmjenama. A i server je spreman za dolazak igrača. Sve je podešeno za PAM mod da ne bi neki mogli cviliti.