Citiraj:
Autor crn
Po meni je stvar jednostavna - ako koristiš program za ostvarivanje zarade - plati ga. S druge strane ako ti program služi amaterski za kućne uradke ili za učenje - nemoj. Kad bi svi bili prisiljeni kupovati originalne programe mislim da bi računalna pismenost u hrvata bila na NULI. Škole su same po sebi u katastrofalnom stanju jer dok god u OŠ imaju 5 sati vjeronauka tjedno a informatiku kao IZBORNI !!! predmet (i to samo 30 učenika od cijele generacije jer imaju 5 prastarih računala) jednom (1 !!!) tjedno djeca nemaju gdje naučiti raditi na računalu.
|
Slazem se,nebi ni postao da me nije potaknula rijec Vjeronauk-autor topica lagano zalazi u problematiku kontradiktornosti.Zalaze se za kupovinu softwarea a u isto vrijeme mu se ne svidja kada vidi korisnika koji je kupio taj prog iako ga nece koristiti.Npr,bolio bi ga kad bih mu iskesirao pare,rekao bas ste ljubazni,doci cu iduci tjedan po jos,imate moje preporuke,al samo da pripomenem,meni taj program uopce ne treba,kupio sam ga zbog toga da potrosim pare kojih imam i na ovaj nacin pripomazem da opstanete u poslu.Autor topica odgovara,pa nemojte tako,to nema smisla,produzit ce vam se boot wina,to je suludo,mozete pare potrositi na korisnije i potrebnije stvari u zivotu,npr nas novi proizvod...to be continued...
Svatko ima svoj ukus i afinitete kao sto su vec neki napisali...