Mi u Pozegi to rjesavamo ovako...
http://www.pozezani.com/pz/index.php...=463&Itemid=48
Stao sa strane, cekam da baka dodje do auta i da krenemo kuci. Dolaze strumfovi (parkiraju takodjer nepropisno, samo su upalili sva 4) dakle NISU parkirali, nego su se ZAUSTAVILI (obozavam ove igre rijecima), i lik mi onako, otresito kaze: Jel' 'ko ti je dozvolio da tu parkiras? Ja lijepo uljudno objasnim da cekam baku, da dolazi za 5 minuta i da ja ne izlazim iz auta ako bude smetao prometu. NE, kaze on, Brisi odavde da te vise nisam vidio! Drugi put ti pisem kaznu, pa ces vidjet kako je to! OK, upalim auto, odem malo niz ulicu, mob u ruke, kamera na max rezoluciju i prolazim polako kraj njih i uslikam ih kako pisu kazne drugim vozacima koji su takodjer "zaustavljeni"...
Inace, pozeski portal posjecuje i gradonacelnik (sadasnji zupan) i vec je bilo ovakvih stvari (oni sto stavljaju lisice na tockove automobila koji nisu propisno parkirani)... Da vidis kako se komunalni redari i policija smiruju...
Direktno ih treba tuc u glavu, bez popustanja i tek ce onda biti neki efekt... Doduse, ovo pali samo u malim gradovima kao sto je Pozega, pa se svi poznaju...