View Single Post
Staro 05.06.2006., 17:05   #33
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Andeo
Meni je u segmentu kucnog korisnika sasvim abnormalno dati vise od 500kn za zvuk u autu, ne pada mi na pamet stavljati alu felge ili neke pizdarije po njemu jer provedem 10h za volanom mjesecno a toliko dnevno provedem za kompom koji mi gle cuda 24h na dan radi(jer imam dva brata) i to rade Windowsi XP koji se samo jednom kupe za 800kn. Ili recimo dati 2000kn za kuciste ako ce mi u onome od 400kn sve raditi kako spada. ***************iga, ljudi se razlikuju.
Sve sto si ti rekao je, uglavnom, divno i krasno, ali totalno nebitno jer ti usporedbe nisu au pari. Ja jos uvijek ne vidim niti jedan razlog zbog kojeg bi kucni korisnik iznajmio Windows XP licencu za 800kn uz izuzetno nepovoljne uvjete za kupca.

Citiraj:
Zavisi koji.
/snip
To je problem malih razvojnih kuca i vrlo je specifican, u to nema sumnje. Zato ti i kazem, nema kruha od prodavanja softvera komad po komad. Idealna situacija zahtijeva nekoliko stalnih cvrstih ugovora a sve ostalo sto dodje je samo vrhnje... Idealno, heh... :\

Citiraj:
Normalno, pa savjet je svima da ne kupuju novi software prvih 6mjeseci ako se radi o krucijalnom softwareu za njih jer u pravilu stari software je sa patchevima, updateima, service packovima ili kako ih vec sve ne zovu doveden do optimalne razine a novi sve to ceka.
Dovoljno je da prosurfas po par foruma povise ovoga i vidis o cemu ti pricam... Ne da je ovo jedini primjer, ali jako lijepo ilustrira kako se danas hax0ri odnose prema IT-u u globalu.

Citiraj:
U principu ovo je tema o njima...
U principu, sto ti se tu ima reci? Bacis oko na anketu i vidis kakav je mentalni sklop.

Nemam skole imam sise
Udat cu se jebe mi se

Kao i obicno, iskoristit cu ovu priliku da pozelim IBM-u, negdje u buducnosti, paklenske muke i dugu i bolnu smrt, jebo ga PC i sto ga napravi takvog...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote