View Single Post
Staro 05.06.2006., 14:04   #24
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Niti imam flat, niti sam gamer, niti mi treba masa bogtepitaj kakvih programa. Od skupljih programa (osim WinXP-a i Office-a), imam instaliran jedino Photoshop CS. Naravno te programe sam kupil. Programi koji mi trebaju za faks (poput MPLaba, Matlaba, Multisima, itd.) su fino instalirani na faksu, tj. na kompjuterima koji su namijenjeni da se koriste od strane studenata....tak da mi nije problem otiti do faksa i napraviti ono kaj mi treba za pripremu, ispit, laboratorijske vježbe i sl.

Naravno da je jednostavnije fino skinuti torrent, skupa s kutijom VIC krekera ili kaj već, ali meni se jednostavno ne da zayebavati s tim....pa da dva dana dela i onda da se narednih 20 dana zamaram s novom kutijom VIC krekera i tak unedogled.

Programe (većinom freeware izdanja) koje koristim na dnevnoj bazi ili najdem na DVD/CD-u nekog hrvatskog IT časopisa ili (ako nije pretjerana MB-aža) skinem s ove ili s ove ili sličnih stranica. Filmove ne skidam s neta jer nemam potrebu, niti mi je cilj biti prvi u kvartu/gradu/selu koji je pogledal neznamtikoji film....već bu to došlo na DVD, tj. u videoteku.

Kaj se tiče skidanja svega i svačega, tj. bitno da se skida, to je uvijek tak bilo i ostalo...

EDT: Lagani edit da se post ne kosi s pravilima foruma. Moje isprike: sweating

Zadnje izmijenjeno od: McG. 05.06.2006. u 21:38.
McG je offline   Reply With Quote