Citiraj:
Autor bluntafari
Software nagomilavaju uglavnom neiskusni korisnici. Sjećam se da sam i ja k'o klinac kada sam tek' dobio komp trpao sve živo na hard i instaliravao hrpu glupavih i nepotrebnih programa, doduše nisam ih skidao već su bili na BUG-ovom ili sličnom cd-u.
Sve je u iskustvu pa tako i za ovo skužiš da nema smisla imati hrpu programa koje ne koristiš i da ćeš sve samo usporiti i vjerovatno sje*ati instalaciju Windowsa.
|
Tako nekako je bilo i kod mene.
Sada, najvrijedniji softver koji imam na kompu bi bio Photoshop, i to ona ista verzija od prije par godina, koju je stari kupio izvana. Ljudi si misle što ja radim sa verzijom od prije cca 3god (neznam točno kada je izašla, ali sigurno nije aktualna) kada mogu ,,skinuti'' za 10min potpuno novi, sa još ljepšom ikonicom, kojeg ću koristiti isto kao i ovaj, kojeg niti nisam cijelog još savladao, a i pored toga ću se privikavati na novu verziju?
Pored njega su igre, koje mi služe samo za MP. I nije mi žao što sam platio sve skupa 600kn za Guild Wars (gw + expanzija) jer sam se uz običnu verziju dobro naigrao i još je igram, već godinu dana, i još uvijek mi je preostalo hrpa questova, elite skillova, armora, missiona, buildova, taktika, neistraženih mjesta a i tonu monstera

s time da na factions još nisam ni pošteno krenuo, jer sam tek lvl 8 u Canthi. Istina da imam hrpu programa ali to su manje više freeware progovi za obradu videa (virtual dub, dvd shrink, dvd decrypter, etc) ili zvuka (audacity...) koji mi zatrebaju svako malo. Meni je ovih 160gb i tako previše, jer imam jedno ~50gb slobodno, a sasvim normalno se služim pc-em.