Citiraj:
Autor Zmaj000
ja kad uzmem flat skinem ono sto sam trebao skinut i onda kada neznam sta da skidam skidam sve sto mi dode pod ruku!!
@edit za 300kn skidam sve ,trebat ce nekad a mozda i ne
|
koji ti je smisao imati Visual studio 6. Godinu kasnije skines 7 pa 7.1 pa 8 i sta ces sa tim dvd-ima? Skupljaju prasinu i ukupno su te stajali 10tak kn i par sati prometa ADSL-a koji ti je besplatan... Ne kuzim takve.
Ok, mogu razumijeti one koji su ovisnici o igrama pa skidaju sve iako ce nakon 5 min baciti u recycle bin cijelu instalciju a dvd pohraniti na nekome od 256 "tuljaka" sa DVD-ima jasno kategoriziranih sa bazom podataka od 300MB koja se cuva na 4diska u nekome RAID polju...

Isto tako one koji skiadaju muziku (dobro ne bas one koji skidaju sve i svasta ali one koji skidaju za svoj gust jer zele nesto cuti i to mi je ok).
Ali skidati da se skida to je bolest. Princip placam flat rate pa cu skinuti sve je blesav. Pa ako ne mozes zadovoljiti potrebu flat rate kroz druge oblike onda uzmi manji paket i svaki mjesec skini samo jednu stvar koja ti treba i za godinu imas sve sta ti treba i duplo manje troska. Meni 5GB zadovolji sve STVARNE potrebe za downloadom a ne moram naglasiti koliko igram COD2 na serveru ja a koliko ET a sve to ide u isti paket.