View Single Post
Staro 05.06.2006., 12:30   #14
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor Andeo
Dakako da je studentu tesko izdvojiti milju eura za photoshop a zeli raditi ili jos bolje na faxu o njega traze da radi u Photoshopu. Nabava takvog softwarea i upotreba u nekomercijalne svrhe nije toliki grijeh i jasno je da ce covjek se posluziti onime sto mu je besplatno ali nagomilavanje svega i svacega tek tako da se ima smatram ipak drskim ponasanjem i u principu vecina tih ljudi nema pojma nista o nijednome programu ali ih ima. U principu su to ljudi skromne informaticke pismenosti.
S ovim se slazem.. skinem si samo ono sto mi stvarno treba, a tijekom studija mi je dosta tih programa trebalo... no, da budemo iskreni, da je software jeftiniji i/ili da si ga mogu priustiti svojim skromnim financijskim mogucnostima - kupio bih original.

Ali nagomilavanje raznih programa, igara, MP3ca, DIVX-a itd. samo zato da mi skupljaju prašinu na policama, mi je u najmanju ruku blesavo. Jer u najmanju ruku sam onda bacio lovu na medije na koje sam to zapržio.. a ne daj bog da to sve instaliram na komp, pa da mi jos i treba veci disk... zamisli onda boot time za Windowse ... mislim da je cak i takvo nagomilavanje indirektno bezvezno ulupavanje novca u nesto sto ti ne treba
JC Denton je offline   Reply With Quote