View Single Post
Staro 04.06.2006., 16:13   #11
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Kada sam vidio, prije nekog vremena, onaj post, krenula mi je suza na oko. Već tada sam razmišljao da ga se rehabilitira. Nekako mi je to isparilo iz glave. Zato me MM upozorio na to.

Kako je krenulo, vidim da su svi (velika većina) za to da se vrati. Vjerujem da će tako biti i na kraju. Zato odmah upozorenja i za njega i za sve ostale. Exploiti se ne smiju koristiti. Nisu svi exploiti riješeni patchom i ostaje na adminu da odredi pravila. Najjednostavnije je pitati ili pratti sve ostale. Nitko na sredini ceste neće biti optužen za korištenje exploita. Skakutanje po raznim zidićima, hodanje po rubovima zgrada i sl. gluposti smatram exploitima. Da ne govorim o prozorima kroz koje se prolazi i sl.

Nove mape su prilično pune čudnih mjesta. Zato je određeno da "nema exploita". Samo ih nemojte stalno koristiti. Polako ću definirati neka načelna pravila za njih dok sve ne otkrijemo. Recimo da mi se onaj kamen u Bridgeu nimalo ne sviđa. Vidi se iz kilometra da je to korištenje buga u mapi. Zato to izblegavajte. Nije da se netko može praviti grbav.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline