View Single Post
Staro 04.06.2006., 14:44   #1
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Moguča rehabilitacija Facelessone-a za COD 2 server

Dragi članovi,
več neko vrijeme razmišljam o ovoj situaciji ali nisam stigao do sada to napraviti.
Facelessone je banan sa servera zbog korištenja exploita ( skakanje na nedozvoljena mjesta ). Čovjek se poslije ispričao i prihvatio šutke svoju kaznu - nije dodijavao ni Raku ni Athi ni meni. Taj prekršaj pripisujem mladosti/ludosti a njegova nesreča je bila ta da je to napravio u trenutku kad su korištenja exploita bila uzela maha od strane više igrača - skračeno trebao je primjer ostalima da se ne šalimo kad kažemo da toga ne smije biti.
Nakon nekog vremena napisao je ovaj post u drugom topicu - http://forum.pcekspert.com/showpost....1&postcount=31
- što je za mene dovoljan izraz kajanja a sa druge strane dosta dugo ne igra što se može smatrati odrađenom kaznom.
Znam da smo više puta rekli da nema razgovora kad neko prekrši pravila ali mene osobno ovo malo muči pa stavljam vama na glasanje - odlučuje večina.

MOLIM VAS DA SAMO ČLANOVI COD 2 SERVERA GLASAJU!

MM
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.

Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 05.06.2006. u 11:59. Razlog: UPDATE
MisterM je offline