Citiraj:
Autor Zvijerko
Jupi, obožava ovakve forice slušat. Jednom s nečim problema imat i na jednom kompu i odmah svi drvlje i kamenje. Meni sve super radi, i grafički i sistemski driveri. Znači driveri su nešt najbolje na ovom svijetu.
Ljudi, svatko ima različitu konfiguraciju, s različitim komponentama, to što nekom nešt ne radi kako treba, to ne znači da neka tvrtka radi šit drivere. Isto vrijedi i za ATi, da ne bi netko mislio da favoriziram nekog.
|
Slusati ces i dalje jer ocito nemas pojma o cemu ja pricam. Pa da pojasnim na 4 razlicite konfiguracije NIGDJE nepostoji forsanje refresh ratea na jednu vrijednost.
Nadalje i meni je sve super radilo ALI kada bi usao u bilo koju igru refresh padne na 60hz pa se ti igraj (opet napominjem nije izoliran slucaj).
Ima toga jos na lopate sto bi mogao reci o nvidia grafickim drajverima ali mi se neda iako ako budes uporan nema problema.
Za drugi dio tvoga posta cu samo reci lol jer nije mi jedna konfiguracija prosla kroz ruke, tako da je nvidia da oprostis pojela govno sa grafickim drajverima. Dok ati je bolji ali isto ima mjesta za napredak. uzivaj.