Citiraj:
Autor mat
Oleg Maštruko je egoistična budala
dovoljno je pročitati 2 njegove kolumne u bug-u (koje su identične kao i sve ostale) i pogledati mu osobnu stranicu na bugovoj domeni, sve ti je jasno
prva njegova kolumna koju sam pročitao je bila prije nekih 3 godine u bug-u. pokazivao je svoje razočarenje u tome što je očito da se informatički sustavi u hrvatskim ministarstvima nikada neće prebaciti na linux. na kraju se sam zapleo u svoje rijeći pa je rekao da im je ipak win dobar. pročitao sam još 2-3 poslje toga i svaka je - ista. nit zna pisat, niti je zdrave pameti. interesantan eventualno impresioniranoj djeci koja igraju po cjele dane pa ih impresionira ovakav tekst. za normalnog čovjeka kojeg boli k...c jel se zove igrica ili igra jer je to SAMO IGRICA i ništa više - niti je interesantan niti kvalitetan. što je najtužnije, on misli da se upravo takvoj publici obraća lol
sve u svemu, čovjek nevrijedan topica. jednom sam natipkao u bug pismo po pitanju njegove egzistencije tada i bio je fajn tekst al onda rek'o još će ga objavit s njegovim humorističnim odgovorom koji je napisao na nagovor žene i prijatelja kako bi prevladao bijes - i dont think so. go ahead and make fun of yourself some more.
kako bi se klupski reklo:
"Ej DJ, loš si."
|
hehe nemora se nista citati samo pogledas njegovu sliku i sve ti je jasno