View Single Post
Staro 02.06.2006., 21:47   #9
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Hrvoje xyz
..... ja bih ti preporucio ovak (tak sam ja ) probaj vratit restore point prije nogo kaj si prtljo sa tim Winfast softverom. onda , nakon restoranja , makni dscaler i Onda instaliraj taj winfast softver.......
Ja nisam posebno uzimao tu karticu, došla mi je s barebonom. I nisam dobio nikakav manual o TV kartici. U device manageru ju prepozna kao "Winfast TV2000XP expert WDM TVtuner for ASUS". I kao proizvođača ispiše Leadtek. Driver od kartice je na zajedničkom CD-u s ostalim driverima. Nemam pojma jel' taj driver nešto optimiziran za ASUS-a ili je Leadtekov. Evo sad sam ju reinstalirao i sama mi instalacija ide skroz čudno. Kada deinstaliram drivere od TV kartice automatski windowsi prepoznaju karticu i ispišu da je spremna za rad. Uopće me ne traži da ubacim driver. A kad nakon toga pokrenem instalaciju drivera, pokrene se installshield wizard, ispiše kratko da je instalacija u tijeku, onda ispiše " Intelligent updating" , to stoji nekih pola minute i wizard se ugasi. Ne ispiše ono : Instalacija je bila uspješna, klikni na finish.....
A ovaj InterVideo sam instalirao odmah poslije instalacije Instant On-a i Windowsa i slika je bila kao i danas, nikakva. Tako da neću dobiti ništa restore pointom.
Evo kakva mi je slika s InterVideom... http://i2.tinypic.com/11htoh5.jpg
Pozvijeriti ću...: suicide

2Vucko:
Skinuo sam si Winfast PVR. Kada ga pokrenem ispiše mi da ne može pronaći TV karticu. : hitthewa

Zadnje izmijenjeno od: newalss. 02.06.2006. u 22:05.
newalss je offline   Reply With Quote