View Single Post
Staro 02.06.2006., 11:54   #7516
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
U 05:30 sam išao stavljati slikice sa novih bojišta. Kad Zmaj i Virus dođu k sebi stavit će ostatak slika ( Dr. Virus je umoran od cijelonočnog učenja - naime nove mape su bile pune veselih domačih životinja a onda je odlučeno da se odradi anatomija - nažalost samo je jedan zeko(Virus)/plišani medo(ostali) preživio. Svi su pokazali zavidno poznavanje veterine - Zmaj je kritizirao Virusa i mene zbog petljanja po kravi ( konj op. a.), ja sam našao jedan odličan specimen njemačkog bioinžinjeringa - bika sa četri kare ( krava op. ostalih ), Dr. Rak je zagledao u stražnji dio svih lešina i davao znanstveno utemeljne presude o spolu istih, a jedini stvarno stručan član tima je imao problema sa GPS-om ( izgleda da su partizani nepoznavanje korištenja busole nadoknađivali obilnim lutanjem što je kasnije rezultiralo pojavom orjentacijskog trčanja ).
Izvedeno je nekoliko zaključaka: nekim autorima mapa su mrtve domače životinje fetiš, žičara na Bulhertu neče izdržati naš hard/nerd test, nakon 03:00 jedino ja mogu zadržati prisebnost - ostali npr. parkirane tenkove vide kao da se kreču - utjecj sunca/fatamorgane u dolini kraljeva, korištenje tj. znanje korištenja busole će biti presudno u borbi na novim mapama, mogučnost spawna na vrhu đamije nužno će značiti kraj tih igrača, nama draga melodija Lili Marlen zvuči sve bolj i bolje...

U 05:55 sam zaključio da Joolka možda ima problem - čovjek je srfao po forumu...: nono :

Vaš Dr. Killderi MM

Odabrao Đelo Hađiselimović, obrada PCE COD 2 manijaci: hello2 :, WWW lipanj 2006-e.
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote