Citiraj:
|
Autor Andeo
Evo sta se pise okolo o nasim dragim clanovima:
Dexx: 29.04.2006.
"NOB poznajemo i znamo da imaju odlicne pojedince. Nismo se dugo susretali ali od ovog mecca nama prakticno zavisi opstanak na ovom turniru. Pobeda nad NOB bi nam mnogo znaccila ... prvenstveno moralno!. "
Dexx 08.05.2006:
"Protivnik NOB "RAZOREN" "
: lol2 :
|
Nemoj biti zloban. meni naši NOB-ovci dođu kao "naš klan", kao "naša reprezentacija". Uvijek navijam za njih pa ih zato i kritiziram. U zadnje vrijeme se radilo na kvantitativnim i kvalitativnim poboljšanjima. I što se dogodilo?
Sada ih ima više i došlo je nekoliko vrlo kvalitetnih igrača koji su razmijenili načine igranja sa drugima. Ali su tako i preuzeli loše navike:
- kempanje
- skakanje
- zalijeganje (budete se prehladili)
- dramljenje ako te netko ubije više od jednom u nizu
- zavijanje i skvičanje kod killa
- oslabio je bash
- neorganizacija i ignoriranje nadređenih
Mogli bi stvarno napraviti neku reprezentaciju koja će odmjeriti snage protiv njubovaca. Njima dobar trening, igračima gušt a nama ostalima zabava. Imamo PAM mod i možemo uključiti koju god ligu želimo. Samo bi neke sitnice mogle smetati ali i to sredin za više ciljeve.
Citiraj:
|
Autor atha
Btw, sto ste u 4 ujutro igrali? 
|
Uključio sam mape pa smo ih testirali. Htjeli momci vidjeti bojno polje. Već u tri sekunde su zaključili kako je Buhlert najbolja mapa na svijetu. Sasvim očekivano. I ja sam jednako brzo došao do tog zaključka.