Citiraj:
Autor Wooo13
Da, temp su takve kakve sam napisao , barem tako keze rivatuner.Moguce da senzor laze kod mene ili kod tebe.Iako kada uzmem u obzir da se 7900GTX sa onom zvijerkom od stock coolera grije pod full loadom na 68-70C nekako mi je cak temp. kod mene realnija kada se uzme u obzir sljedeca tvrdnja covjeka koji je probao VF-900 na GTX: I have the Evga 7900GTX and thought that the Zalman VF900 would work better since the review on the 900 were so good. So I tried it. My temps went up 3c at idle and 6c at load. You really cant beat the stock GTX cooler.
Sad tesko je ista reci, kao i kod procesora GPU takodjer moze biti iz boljeili losije serije, na par siteova po reviewovima ljudi pisu da GTX u full loadu neide preko 55C dok sam vidio kako se spominju temp od 70C, pa cak i 100C.
Za Orthodox-a:
http://forums.extremeoverclocking.co...d.php?t=216265
Ne znam sto ti tu nije jasno...
|
Gle meni su temp ako gledam u Rivi, Everestu, driverima
stock napon 12v VF900
idle 40 load 47
1,4v
idle 41 load 50
1,55v
idle 42 load 62
grafa je i na dodir mlaka, kao i mosfeti koji su na dodir topli...
ono kod tebe su za 1,4v prevelike temp...mislim gledao sma gro review-a i svugdje su temp na stock naponu ko kod mene.
ono o serijama stoji jer Daddy ima 7800GTX koja je nevjerojatno hladna dok se moja 7800GT grijala i do 10°C više sa istim coolerom!
Jel ti VF900 vruć na dodir...IMHO da je 75°C nebi ga mogo primit u ruke...