Tema: LCD odabir!
View Single Post
Staro 01.06.2006., 14:10   #11
drago7
Guest

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor E.T.
@Superman
Lijepo sroceno...
Moja iskustva-no treba ih uzeti s rezervom jer su kod monitora takoder vazni osobni dojam te namijena monitora i zelje buduceg vlasnika,korisnika. Ja sam isao sa stanovista 90% korisnika koji zele surfati,office,muzika, koji film i igra a i htjeli bi da im slika "lici na nesto":
Imho Belinea ima i medu 19", te 17" LCD-ima best buy modele.
Nisam bas odusevljen sa LG-jevim modelima. Jeftiniji Philips-ovi modeli su takoder imo razocarenje (da obrazlozim:samo solidni monitori, nista vise ni manje).
Imo svaki Benq ima neki nedostatak pa s njim nikad na zelenu granu. AGNeovo je zadnje smece (bez uvrede). Za pojedinim Xerox-ima je bila pomana no oni su za prosjecnog korisnika tek solidni monitori u kojima se mogu gledati . Sony LCD-i su apsolutno precijenjeni i samim time meni zadnji izbor.
Samsung-ovi modeli su dugo bili podjeljeni na office, gameing i pro. Svaki je uredno obavljao svoj posao no bio los na drugom planu. Sad su to sa posljednjim modelima (u prvom redu 970P i 770P) rijesili pa imaju imho odlicne monitore...
Dell i NEC- kako koji model no u svakom slucaju tesko se moze promasiti. Imho manji modeli i nisu tako isplativi jer imaju predobru konkurenciju (u prvom redu u Samsung-u i Belinea-i) za kojom kaskaju.
Eizo - prosjecnom korisniku ne znaci nista. Hrpa bacenog novca za lose ili u najboljem slucaju solidne perfomanse u igrama i pri gledanju filmova...
-u potpunosti se slažem, nedavno sam kupio prvi LCD i to Samsung 970p, nikad nisam ni pomislio da LCD može bit tako dobar, ma nije mi žao ni jedne kune koja je otišla na monitor.
drago7 je offline   Reply With Quote