View Single Post
Staro 01.06.2006., 11:33   #9
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Zule je napravio kratku "recenziju" novih mapa pa da ju ne trazite po CoD2 dretvi privremeno sam ju zakacio u sticky:
Dakle nove mape, prvi dojmovi by Zule (molim Zuleta da copy/pasta ovaj svoj tekst u novi post ispod mog pa da ja ovo pobrisem, hvala):

"Ne mogu zaspat nikako, pa sam (da ubijem vrijeme, umjesto da učim) skinuo paket novih mapa.

Prvi dojam: GENIJALNO!!!: nuts :

Idemo mala recenzija, po redu..

The Bridge

Srednje veličine, jednostavna, odlična: hello2 : . Hrpa prolaza, mnogo opcija, snajpovima će bit dosadno, najviše akcije očekujem baš na mostu. Napokon da zaplantamo i amerima jednu. Interijer soba je užasan. Zapravo i ne postoji. Zanimljivije su tapete u wc-u u bilo kojem ZUSP-u. MM, ovdje će te jako za***************avat sunce, stoga bi ti bilo pametno da daš svojoj snobovskoj grafi ;P da diše punim plućima na dx7. Eh, zaboravio sam, onda nećeš vidjet dlačice na ruci koja pušku drži, pa i sjaj asfalta.

Ocjena: 4.5/5

Directx9 faktor: max 29 sličica u sekundi, min 1!

Tobruk

Srednja veličina, dobra za deathmatch, meni osobno ne tako atraktivna jer sam se već zasitio sličnih poligona i tekstura na pustinjskim mapama koje igramo. Par fora tunela i pozicija gdje se kemperima može dražesno dobaciti granata na talijanku/fudbalerku/minival, itd..

Ocjena: 4/5

DirectX9 faktor: max 5 sličica u sekundi, min 1 :X

Buhlert

E ovo je remek djelo!!!
Mapa koja predobro izgleda, ima genijalne audio/vizualne detalje koje pridonose atmosferi, poput bavarskog šlagera koji svira iz starog radija u jednoj od kućica, te radio veza (švabo mrmlja nešto čudno) i najjača stvar: žičara da, da, sjednete u bebicu i šiba preko mape za 10 sekundi, za to vrijeme sijete kaos iz zraka. Ima još dobrih fora..ma mapa je bombončić, odmah bi ženu ostavio da mi se ovo na vratima pojavi :confused: : hello2 : Ima čak i poveća lokvetina (na kojoj je smješten mlin). Voda izgleda odurno na dx7, praktički plava ploha, ali će AMD-ac ili mitz moći zamijesit kruh u mlinu da imaju šta jest uz topovsko meso. Da ne zaboravim, mislim da sam vidio i nekakvog zeca u obližnjem grmu!

Srednja veličina. Primjetite aviončić koji izvodi luping na samom početku.

Ocjena: 5/5

DirectX9 faktor: Danijela Martinović

Port

Odličan dizajn, recimo da je ovo kvalitetno napravljena El Daba. Ima rajfl, ima mitraljez, sve ima i ide. I ima da ide. Da ne trošimo vrijeme, dobra mapa. Fora.

DirectX9 faktor: muahahahaha

St-Gatien Beta

E ovo je pozamašno bojište. Kućice, cvijeće, mrtve krave u koje će Segal vjerujem rado zaviriti : hello2 : , tipično francusko seoce. Također obiluje bogatom zvučnom kulisom, čak sam se stiltao da me lovi roj osa ubojica, kad ono muhe zuje oko krave negdje iza staje. Neobično, ali prilično zabavno. Segal nije bio viđen u blizini. Mirko će ovdje uživati vjerujem.

Ocjena: 4/5

Directx9 faktor: : wtf :

Flakbatterie

Rifle i samo rifle, mali Brecourt s jednim rovom i natkrovljenim dijelom u kojeg će vjerojatno Renesis strpat dupe : hello2 : A i B protuavionci su smješteni prilično blizu i ima puno grmlja, tako da određeni gaymeri mogu zakempat u grmove i uživat u blagodatima....hm, nisam siguran čega. Dobra mapa uglavnom. "Ljubitelji" Brecourta će ovu zavoljeti, od snajpa i nema neke koristi imho.

Directx9 faktor: EEK!

Valley of the Kings

Nakon što sam pokrenuo mapu, restartao sam je. I opet. Tako par puta. Dok se nisam uvjerio da ovo nije level iz Serious Sama.
Tako je..ima piramida, tenkova, brdašaca i pregenijalnih mjesta za snajpove (čitaj. visokih pozicija do kojih teško može bomba doletit), tako da Ren i njegova krv Marko-pakleni mogu sunčat trbušine 10 metara od samog Sunca. Svađe oko snajpera na ovoj mapi će zasigurno uroditi s još nekoliko banova.

I da, zaboravio sam napomenuti.... MAPA JE OGROMNA!!!! Mislim da će ova mapa biti zaslužna za svih 30 slotova u pogonu!! Ozbiljno, spektakl, čak bi 50 slotova bilo taman. To je rat ljudi. Ovo moramo isprobati. Proklet bio Rak, zbog tebe neću spremit ispite za 6. mjesec. I ti Atha. Svi vi.

Ocjena: 5/5

Directx9 faktor: zar je važno uopće?

Hvala na vašoj pozornosti, idem čekat da ovo ode u sticky, pa idem u krpe. Možda 4 kave u 3 sata i nisu bile dobra ideja.

Bok"