Citiraj:
Autor mat
nemres mi reci da je gw bolji. evo tek sam danas pricao s frendom i objasnio mi je to s instancama u gw... katastrofa!!! pa u wow-u su svi skupa, na lvl 1 mogu uletanovića napravit u stormwind. ili kvestat okolo kak spada. letit i istraživat mapu, radit ŠTO GOD HOĆU TJ. ROLEPLAYAT
kakav je to roleplay ili MMO u kojem nemreš sam odlucivat sto ces gdje ces i gdje nema onog najbitnijeg segmenta - slucajnosti?
wow je bez sumnje bolji, ne moram ga probat nakon sto sam ovo saznao 
|
svakako...to je glavni problem...ali ima i to svoje cari...
ali ona debilana u wow-u sa letenjem od grada do grada je jadna...ti moras cekati dok ti to cudo odleti do mjesta kojeg zelis...koma...a i kada te netko ubije postanes duh i onda moras ici do mjesta gdje su te ubili, sto moze biti jako dugo, da opet ozivis.....jadno...
prvo...nemam love za odvajati 100kn na mjesec za igru jedne igre (zamisli da imas i lineage i eve i jos neke...pa ode preko 300kn na mjesec na to...bezveze)...
drugo...nemam vremena za se zahebavati sa kretenima koji jednostavno vole ubijati ostale slabije ljude od sebe...i onda sve na novo...
to je igra za ljude s viskom vremena i novaca...(kao i svaka koja se dodatno placa na mjesec, da nebi bilo da kenjam samo po wow-u)