View Single Post
Staro 31.05.2006., 17:30   #75
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
gledao sam ja japan na satelitu i razbili su njemacku sto se same tekme tice,lehman ih je spasio od teze katastrofe,tako da upozorio bi na japan,vodili su 2-0 do 15 minuta prije kraja i onda su iz prekida dobili 2 gola,naravno to im je jako slaba tocka i tu imamo prednost.Trkacki su jako snazni i stoje blizu igraca nedaju mu da prdne,zico im je trener i zna sta radi brazilska ja legenda,ona repka iz 98 njihova se nemoze s ovom uopce usporedjivati poboljsali su igru jako puno,nasi neka samo hrabro i cvrsto ulete u duel i probaju parirati treba im stajati jako blizu i neostavljati prostora kao protiv irana,jer njemacka je rastrcana repka i japan ih je razbio svejedno,iran i japan su nebo i zemlja,stoga nemojmo podcjenjivati ni japan ni brazil,a pogotovo ne australiju kao sto citam po novinama,samo hrabro uc u tekmu,a ne preseravat se kao protiv irana i osramotit se bezveze,jos bih htio dodati za one koji protiv poljske bodriti repku,neka se neza***************avaju previse po gradu jer ovi poljaci su ono engleska kopija huligana,huliganska scena im se digla pun qurac makar su malo zakasnili snjom,poceli su prije nekih 10-tak godina i samo sranja rade nebiraju sredstva bili to nozevi ili pljuce,neka paze nasi decki kaj rade dole,poljaci spadaju u rizicnu skupinu na sp zajedno s engleskom i njemackom, 2001 je torcida bila dole kod njih na euro tekmi poljaci su ih napali sa svim zivim ako se sjecate bilo je svasta,tako da oprez kaj se toga tice,najavljuju po svim forumima da ce raditi sranja i da jedva cekaju njemacku da se posibaju s njemcima i ostalima i tako dalje,eto samo sam to htio nadodat jer znam da s foruma par ljudi ide sigurno....

Member of PCE 100+kg demolition squad

Zadnje izmijenjeno od: undo. 01.06.2006. u 02:41.
undo je offline   Reply With Quote