Citiraj:
Autor MisterM
Večeras jedna od najboljih bitaka (S&D Staljingrad) od kada server postoji. Počelo je dosta izjednačeno a onda su švabe preuzele vodstvo i izgledalo je da će nas potući do nogu. Ali.. nakon streljanja svakog drugog vojnika Crvena armija je uzvratila i uspjela se vratiti i izjednačiti nakon 10 : 6 za njemce. Zadnje partije su bile na samom rubu živaca i na kraju je odlučila jedna jedina sekunda (deplant). Svaka čast švabama na pobjedi - ne sječam se da mi je ikad prije bilo tak žal izgubiti.
Tek sad sam skužil da nisam uzel screenshot - zamolil bi nekoga da stavi.
Svima : goood :: cheers2
EDIT: Fala Emissary - moj partner u proboju kroz sredinu...
|
Yup, odlicna partija. Odlucujuca partija, mi smo plentali na B, oni svi dolaze sa a, i ja ostao sam na njih 4. Ja sam ih cekao u rusevinama. Ostalo je 25s do eksplozije i jedan je poceo defuz. Skinuo sam ga no istovremeno i otkrio svoju poziciju. Ostalo je sad 15s i isus je poceo defuzat. Tu sam pogrijesio trebao sam pricekat koju sekundu i onda istrcat no bojao sam se da ga ne promasim iz prve ili da mozda lezi pa ga necu stic skinut prije nego defuza. Zato sam izletio van i prvim metkom skinuo isusa (koji je defuzao) u nadi da ostali nece stic no zule je stajao odmah do njega u djelicu sekunde skinuo mene i defuzao sekundu prije isteka vremena. Steta...
Inace odlicna partija. Decki su donjeli izjednacenje odlicnim probojima na A, dok je nekolicina nas odbijala njihove prodore sa B...