View Single Post
Staro 30.05.2006., 18:59   #71
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Genijalno mi je čitati ove svađe oko nogometa, ovaj treba igrati, ne nego ovaj itd...
Vidim i da imate dva tabora, za i protiv Kranjčara, pa da se i ja priključim.
E da, inače imam parapsihološke moći, evo vidim projekcije, baš da probam nešto...
Slika prva:
13. 06 2006. Njemačka, utakmica Brazil-Hrvatska, utakmica na nož, 89 min. a još uvijek 0:0, mada je Brazil bliže pobjedi. Loptu imaju naši, R. Kovač izbija jednu svijeću na nekih 30 m gdje dobiva do tada neprimjetni Kranjčar, prima loptu, vuče ju 5 m i iz očaja šuta po golu. Nekim čudom lopta sjeda u same rašlje, 1:0 za nas! Bengalke u zraku, hladno pivo teče niz grlo, ovacije mladom i debelom Kranjčaru, u ovom topicu same pohvale na račun Hrvatske, idemo do finala i ostale parole, ovi što su pljuvali po Kranjčaru ml. pišu da će ipak biti nešto od tog malog.....
Slika druga:
13. 06 2006. Njemačka, utakmica Brazil-Hrvatska, utakmica na nož, 89 min a još uvijek 0:0, mada je Brazil bliže pobjedi. Lagani vjetar počinje puhati. Loptu imaju naši, R. Kovač izbija jednu svijeću, vjetar ju usporava i ona pada oko centra točno na noge Emersonu............kraj projekcije

Stvarno je bezobrazan taj vjetar. Jedan umjereni do pretežiti sjeverozapadnjak i ode pobjeda u tri p.m-a.
Jedan umjereni do pretežiti sjeverozapadnjak određuje kakvo će biti mišljenja nas hrvata.
Zbog jednog gola ćemo glorificirati jednog igrača, ma kakav on bio.
Zbog jednog poraza znamo pljuvati sportaša ma koliko on imao pobjeda prije toga. To je naša zemlja, to smo mi rvati. Da nas nema , trebalo bi nas izmisliti.
Ma zaboli me neka stvar tko će igrati na SP-u. Kranjčar, Eduardo, Modrić ili netko deseti. Ako ćemo doći do četvrtfinala s Srebrićem u špici, Markovićem u sredini i Ivkovićem na golu, nek i oni igraju.
Čekajmo SP pa ćemo vidjeti šta će biti.
Do tada...
KUCA ZA NJU JAKO VOOLIIM MOJU HRVATSKU SRCE MOOOJE!!!!: cheers2