View Single Post
Staro 30.05.2006., 17:27   #22
Kurtz
Registered User

Kurtz's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor crn
OVDJE (TFTCentral) imaš popis i objašnjenja većine tehnika koje razni proizvođači koriste za ubrzavanje (tkz.overdrive) i poboljšavanje prikaza ... pravo da ti kažem jedan od razloga zašto sam i uzeo Della je taj što ne koristi ništa od toga. Nakon što sam ga spojio DVI-D kabelom na komp nikakva daljna podešavanja nisu bila potrebna, nikakvi profili, ništa magic ovako - magic onako. Sve radi savršeno 'out of the box' ... ili kao što je Fleks rekao 'tko ga je vidio u akciji zna'
Jedina (uvjetno rečeno) mana ovog monitora je 'backlight bleeding' koji varira od modela do modela i zato ga OBAVEZNO treba uživo isprobati prije kupnje...
Upravo sam se čuo sa kolegom koji mi je trebao izvana dobaviti Della 2005fpw,
ali , trenutno se vani više ne može (ili jako teško može) dobaviti taj model. J E R, stiže novi 2007WFP, a tužan sam zato što on ima problema koji će se navodno otkloniti krpanjem firmware-a (šmrc, ), a pošto ga još moram i čekat koji tjedan, stvarno padaaaaaaaaaaaaam.

Najgore je od svega kaj taj novi model nije kod nas još isproban, niti ga itko ima u ponudi.....

Evo i prvih problema s tim modelom:

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2554

Da riskiram?
Kurtz je offline   Reply With Quote