View Single Post
Staro 30.05.2006., 16:58   #70
replace
Registered User

replace's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
da frende 40 000 sjedecih mjesta ja sam ti napisao koliko stane jer se stanca vise ulaznica na sjeveru dole je bilo 3 covjeka na jednoj stolici a na navijackoj tribini sam od rodjenja znaci nekih 250 - 300 utakmica samo dinamovih,a inace kapacitet stadiona prije je bio 60 000 mjesta jer je bilo jos i stajacih ja sam ti rekao da se stanca vise ulaznica i u pravu sam.

da slazem se on je napredovao bio ali je poceo nazadovati mi boysi smo mu davali podrsku i kad je bio totalno za ********************c,a on je dosao i popisao nas lagano,bili smo na treninzima i prijateljskim tekmama i trebao si vidjeti kako se ponasao i koje je prohtjeve imao,znamo iz svlacionice koje su spike bile takodjer nije sve za net! prebahat je bio tako da nema smisla raspravljati o klubovima kad repka igra sta znaci u osijeku je cijeli stadion isto zvizdao bezveze,jeli i tu dinamo kriv zbog toga ???

zato je genijalca prosineckoga uvijek popisao u tekmama kad je trebao u polufinalu raditi zamjenu on ga u 90 uvodi a za trece mjesto nam donese broncu,i tako cijelu karijeru prdonja ciro se okrece kako vjetar puse!

kaj brijem jesi gledo tv debatu sta su ti novinari rekli kako se ocjenjuje kranjcar junior,pa ja imam frendove hajdukovce znam o cemu se radi jer sam ti napisao gore koga znam,e to ti je iz prve ruke informacije !

da opet si spomenuo bugare ti nisi shvatio bio o cemu sam pricao i sta sam mislio,a sto se tice katastrofe brazila hvala olicu na iskopanoj lopti i odbijancu njega se zaboravlja u cijeloj prici i hvala mu na penalu koji je iskopao bio sad da ne popusimo bezveze protiv irana,a ne na serviranu loptu doci uvijek i kurciti se ja sam zabio!

dobro je prso rekao hvala klasnicu ni(t)ko me nije ni vidio !

kao prvo novakovic i linic su bili na transfer listi dok ih nije preuzeo dobar trener tako da toliko o kvalitetenim nedokazanim igracima koji su uz vugrineca stasali i napredovali tako da padaju u vodu neke stvari oko pajceka i vugrineca nebo i zemlja!
ti opet mijesas klubove i repku jeli i u osijeku bilo 20 000 dinamovih navijaca.

i pogledaj kolko je nas fantazist totti imao asistencija u sezoni sramota! e zbog toga je ljudima pun ********************c kranjcara kao nezamjenjiv je a on je razigravac a nije ni cudo sto je obrana u kurcu kad nam srednjega reda nema igramo s igracem manje!
replace je offline   Reply With Quote