Maksimir, 50 000 ljudi? No way.
Da jednom odem na Maksimir? Do sada sam bio na 50-ak utakmica. Ali ne kužim zašto bi imalo smisla tvrditi da na stadion stane 39 000 ljudi, a da je kapacitet zapravo 50 000, ali dobro, u pravu si.
Koliko ja znam, dok je Niko igrao u Dinamu njega se obožavalo, bio je idol navijača (pa i meni osobno je bio najdraži igrač jer je u to vrijeme bio 17-godišnjak i dok ga je vodio Ćiro zbilja je strašno napredovao i odigrao odlično). Zadnju polusezonu kaj je igrao u Dinamu (dakle govorim o prošloj sezoni) je zbilja odigrao lošije nego prije, tada se i počelo govoriti o njeogovm problemu s kilama i ne trčanjem, ali se i dalje po njemu nije pljuvalo, nego se (među Boysima također) komentiralo kako bi možda bilo najbolje da se stavi novi trener umjesto Jure jer je bilo očito da Jura ipak nije onaj pravi, ali dobro, nebitno. Point je da se sve do odlaska u Hajduk po njemu i obitelji Kranjčar nije pljuvalo. Naravno, komentiralo se kad bi Niko lošije odigrao, ali ga se nije toliko vrijeđalo i omalovažavalo.
Ćiro je rekao kako je Prosinečki bio njegova velika pogreška i da je pogriješio kada ga je poslao u Zvezdu, ali i kaže da je Robi bio pravi igrač, genijalac.
Kaj briješ. Evo, na Hajdukove utakmice ne idem, ali koliko sam čitao izvještaje Niko je uvijek bio jedan boljih ako ne i najbolji u lošem Hajduku. Pa sjećam se ocjena novinara - Kranjčar je uvijek dobivao veću ocjenu od ostalih Hajdukovaca.
Da, u pravu ste ti i Bubba za 10 golova. Ali fakat mislim da sam vidio da ih je zabio više (možda je ta statistika bila prvenstvo + kup, neznam), ali ajde, u pravu ste kaj se tiče broja golova.
Krušelj. Gle, briga me kaj točno Krušelj misli, da li ovo sere jer mu je to neko naredio i slično, ali je stvar u tome da se slažem s time što je napisao u zadnjoj kolumni - previše se vrijeđa Kranjčara jr.
Brazil bi doživio težu katastrofu.. Da, to je isti taj famozni Krušelj napisao. Jesi ti uopće pročitao taj kvot i shvaito zašto je to rekao. DAkle, budući da Kranjčar toliko smeta u našoj repki i ne napravi apsolutno ništa korisno, onda bismo mi bez njega definitivno uspjeli razvaliti Brazil budući da nam isti taj Kranjčar nebi smetao na terenu. Jel tako?
2-2 vs Bugara.
I kaj, hoćeš reći da je Kranjčar jr. kriv i za to kaj su oni preokrenuli na 2-2???
A niti ti možda zaboravio da je CICO sam priznao kako je ON (Cico) pogriješio jer je napravio neke nelogične i glupe izmjene koje su uzrokovale neke rošade u ekipi zbog kojih se naši nisu snašli i Bugari su preokrenuli.
Na istoj toj tekmi je Kranjčar pogodio stativu ak se ne varam, ali ok, ovo je fakat nebitno, sad mi je palo na pamet
Tvrdim da se, da je Vugrinec završio u tako lošem Hajduku, nitko nebi sjetio Vugrinca i plakao za njim jer nije pozvan u repku. Pa puno je lakše igrati kada kraj sebe imaš igrače poput Linića, Šarića, Rendulića nego Blatnjaka i njemu sličnih.
Bubba
Ovo sad pišem iz glave.
Iz igre je zabio protiv Zagreba, Osijeka, Intera. To su prvi kaj su mi pali na pamet, uglavnom, nije točno da je sve zabio dok je lopta bila mrtva
Uostalom, nebitno, niti sam Kranjčar fan, niti ovisim o njima i obožavam ih, ali mi ide na živce kad se jednog igrača uzme na pik i to samo zato kaj je napustio pravi klub zbog drugih ljudi (Mamić) i otišao u "ljutog neprijatelja". Da je ostao u Dinamu vjerojatno se više pola ovih ljudi koji sada pljuju po njemu nebi žalilo zakaj je on pozvan i igra u repki.
: cheers2