View Single Post
Staro 30.05.2006., 14:16   #68
replace
Registered User

replace's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Domi
Isus
signed.. Potpuno se slažem s ovim kaj si rekao.
Isto me

Replace
Na Maksimir ne stane 50 000 ljudi. :P

"Neki dotepenci se sad kunu u Kranjcara koda im je brad rodjeni"
- a isto tako se radi NEKIH dotepenaca sada toliko pljuje po obitelji Kranjčar. Mamić ga je potjero iz Dinama i od onda je krenula paljba po Kranjčarima.

"imas krive informacije sto se tice misljenja ivica, cire i skoblara o pajceku"
rofl
A ti si njihov kućni prijatelj, piješ s njima kave pa znaš da ono kaj govore za novine zapravo ne misle? Pa Ćiro se još danas kune u Niku i tvrdi da će biti igračina.

Ali fakat pretjerujete kaj se tiče pljuvanja općenito (nakon jedne lošije partije) i kaj se tiče pljuvanja po Kranjčarima. Svaku tekmu gledate samo poteze Kranjčara, da li je dva puta krivo dodao loptu, da li je napravio ovo ili ono..

Isto, stalno se komentira kak je u Hajduku imao jako lošu sezonu blabla. A kako je uz onakve kretene od suigrača i mogao imati bolju sezonu? Hajduk je ove sezone imao očajnu ekipu i ne vidim načina na koji bi ih Kranjčar mogao sam izvlačiti iz utakmice u utakmicu. Uostalom, on je s 14-ak golova bio najbolji strijelac Hajduka.
Vjerujem da bi i Vugrinec, u kojeg se mnogi kunu i uvjereni su da ej bolje rješenje od Nike, u Hajduku imao prosječnu, odnosno lošu, sezonu jer kad nema pomoći suigrača teško možeš i sam nešto napraviti.

Btw, sviđa mi se kaj je Krušelj jučer napisao u svojoj kolumni o tome da Hrv igra s 10 igrača:

Ajde, moram se složiti da Cico ipak forsira Niku i da bi ga zblija mogao zamijeniti pa da vidimo neke alternative na toj poziciji..
Ali zbilja se pretjeruje kad se toliko gleda kaj će Kranjčar napraviti, a istovremeno se zanemaruju loše igre ostalih igrača u repki.

za kraj >>>
http://youtube.com/watch?v=9-nnKkt578E&search=kranjcar

Prijatelju nebrini se na maximir stane 40 000 mjesta po propisima a kad igra repka stanca se jos nekoliko tisuca ulaznica tako da kad bi bar jednome otisao na maximir i vidio kako izgleda onda i mozemo rezgovarati ovako nema smisla

NEKI DOTEPENCI su i dalje pri svojemu a nas je oko 90 % a vi i dalje kako vjetar puse se okrecite,tako da nas je malo vise,a protiov debeloga se pljuvalo i u dinamu kad je bio eto ti jdan veliki LOL toliko o poznavalnju situacije

Da poznajem iviceve pa tako i znam cijelu situaciju,ciro se kune i u prosineckoga pa znas kako ga je za***************ao okrece se ko vjetar.

Nije jedna losa partija nego cijeli niz losih partija .

Pa bas zato sto je imao losu sezonu u hajduku i kako ti tvrdis da nema suigrace pa sta se nije istaknuo bio,najsporiji je i ima najsporijia zapazanja na testiranjima,a motorika nula,i kako je onda hajduk toliko los kad i on ima igraca manje.

Dao je 10 golova a 6 iz penala.

Taj isti kruselj je pisao drugacije dok je bio u dinamu,opet vjetar puse a on se okrece,tako da ti se nebi svidjelo kako je bilo prije kako je sad a kakao ce biti i u buduce jos ce te on razocarati.

Kao prvo brazil dozivi tezu katastrofu ma po cemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neznalica novinarska nezna on sta je brazil frende i koje je brazil sramote sve dozivio...

Da zasto smo popili 2 gola u maximiru,a vodili 2-0 da bi na kraju 2-2 zavrsilo,sredina nam nije bilo nigdje a vec znas ko je najgori igrac bio... jedina svjetla tocka uzvrat u bugarskoj i gol jedina!

mogao bi i od vugrineca staviti video pa usporedi vugrinca koji je odigrao 30 -tak tekmi za repku i podigao rijeku,govoris koda je neki bezveznjak naglo bi promijenio misljenje odjedanput
replace je offline   Reply With Quote