View Single Post
Staro 30.05.2006., 12:48   #63
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor Bubba
Joj decko, zasto si nasrao sve ostalo u postu kada ti je ovo bilo dovoljno da se mozes diskreditirati kao ozbiljan sugovornik? Uostalom, a sto ce i reci ostali; odnosno gdje to tvrde - u novinama ili kod tebe doma u cetri oka? Da su Nikica i tatek mu taoci odredjenih ljudi (nije bitno, da Jelc ne dobije menstruaciju) pa je tateku uputno da drzi Nikicu, evidentno _loseg_ igraca (doduse, buduci da ima loptu u nogama duze od 3 sekunde svega 5 puta na utakmici, tko zna...), sto duze u momcadi kako bi se Niko, ljubav caletova, prodao u Dagestan za 5M $. Cik pogodi - igraci "losiji" od Nikice, radosti tatine, dobivaju ponude sa svih strana. Celticov scout (a ne tamo neki klaun i kriminalac Blazevic) sprdao se s Nikicom i 'ajdukom javno pred novinarima, a kad je tatek (ili netko od kriminalaca s vrha) plasirao novicu da ce se Nikica, dusa tatina, prodati u tamo neki francuski klub, celnik tog kluba rekao je da nikada nije _cuo_(!!!) za naseg Niku, ponos tatin. Is'krsta ti, NIJE CUO za NAJBOLJEG hrvatskog fantazistu, virtuoza, Pelea u malom (errm, velkom).

Bolna cinjenica je da Niko, oci tatine, nije napravio _nista_ od kada je dosao u prvu momcad. Takodjer je cinjenica da je Cico Kranjcar, osim sto je kreten, zaista izvanredan trener kad moze doci do ovdje gdje je dosao s 10 igraca, i to svaku utakmicu po 90 minuta...
Bubba, čekao sam tebe i tvoj divni topli i argumetirani iznos pun, činjenica, hvala otvorio si mi oči kako sam mogao takvo nešto misliti.

Gdje sam ja ikada spomenuio da je kranjčar jr. novi Boban? Nigdje , to ni ne tvrdim jer nije! Mali nije loš a ponajmanje je toliko loš kolko ga se prikazuje.
Što se tiče slučajnog pasa, nije sve u nogometu promišljeno ali je bilo promišljeno da je bio tamo naprijed što govori u tome da je pratio akciju.
Da nije ono što se očekivalo a očekivalo se po riječima da će bit novi Boban stoji, jer boban je u njegovim godinam bio bolji, no isto tako Boban je igrao u boljoj momčadi a imao je i bolje trenere ( izvjesni Vlatko Marković je od Bobana napravio klasu). Cico istina gura ga i sad kad je van forme ali njega proglasit za glavnog krivca za sve loše, e pa stvrno malo smo ga pretjerali. BTW. od debele svnje kaj je bio u Dinamu nije niš ostalo. EOD

Usput molim Jelca da temu prepravi u Niko Kranjčar najgori hrvatski nogometaš ikad?! jer ovo s tekmom protiv Irana nema veze.
EOD s moje starne o temi Kranjčar jr i Kranjčar sr.

Tekma s Iranom je po meni bila dobra da nas sve spusti na zemlju jer se nakon Austriej govorilo nabit ćemo Brazilu 3 gola, sad je splasnulo. Obrana je očito najveća rupa, nepokrivanje igrača, statičnost, grozno za ne prepoznat, samo se nadam da će dobit extra tretman jer na taj način će nam Brazil sprašit 7 komada.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum

Zadnje izmijenjeno od: Isus. 30.05.2006. u 13:02.
Isus je offline   Reply With Quote