View Single Post
Staro 30.05.2006., 04:02   #58
replace
Registered User

replace's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Jeli bas i ti si isto ko i ja gledao eurosport... i nista ali ama bas nista nisu rekli za njega popljuvaali su ga ko i svi skauti koji su ga gledali,ti govoris kako lopta mora ici brze,a sta to mi cijelo vrijeme govorimo pa pogle pajceka sta radi pogle njegovo kretanje i njegove lopte,moderni nogomet si i sam rekao ne pusi spore igrace,jeli znas ko je u hajduku najsporiji igrac i kakve su mu motoricke sposobnosti??? pa prso je rekao da mu nije uopce asistirao kranjcar jer ga ovaj nije uopce ni vidio,pajcek je pokusao uhvatiti na nogu i od gleznja se odbila do prse,eto toliko o asistenciji! 50 000 ljudi je u maximiru zvizdalo i 20 000 ljudi u osijeku,a zvizdati ce mu svugje gdje bu igrao,ali svugdje s ovakvom igrom,kakve veze imaju baric i kranjcar ama bas nikakve,neki dotepenci se sad kunu u kranjcara koda ima je brat rodjeni,nemaju veze s vezom! imas krive informacije sto se tice misljenja ivica,cire i skoblara o pajceku! pa kad smo sad kod toga zasto ga nezamijeni?? znas dobro i ti sam zasto.Ti pricas kako nije bitna kranjcarova igra,pa dobro je jelc rekao vec ljudima ide na ********************c tako bahacenje kako je on nezamjenjiv,ma po cemu? pa on je konstantno najlosiji igrac! pa prso nam je ustvari razigravac ma svaka cast repki igramo cijelo vrijeme s igracem manje i plasirali smo se na sp s 10 igraca u polju onaj 11 se trazi vec 2 godine!

Zadnje izmijenjeno od: replace. 30.05.2006. u 04:15.
replace je offline   Reply With Quote