hm jako je postalo moderno kenjat po familiji kranjčar. štoviše modni trend ko i cajke!
malo sam slušao kometatora na eurosportu koji je imao mlao drugačiej mišljenje od tebe.
2 miljuna ljudi a uvaženi treneri poput Skoblara, Ivića, Blaževića tvrd enekaj drugo, hm tko li je u pravu?????
Nek igraju SP pa ćemo vidjeti. Uopće mi niej jasno kaj se tolika prašian diže oko kranjčara sr. i jr. broji se svaki dodir s loptom štopa se vrijeme kolko mu treba do prvog dodira, poslije se mjeri količina znoja. Modrić kolko god je mali Modrić dobar igrač je sad prtiv irana bio prespor lopta mora ić brže jer nažalost nogomet više niej onako spor kao nekad. Modrić ima štofa postat jako veliki igrač kao i kranjčar jr. no obadvoje imaju dug i tnovit put do pravog velikog igrača.
ne ja neću reć da će Kranjčar jr ili Modrić postat novi Boban, al mi ide to prtejrno gledanje svakog poteza naqurac!
manje se spominej loša obbrana od Kranjčarove igre, sve kaj mali napravi ne valja, ak je produžio loptu je slučajno, ak je pokušao petom proigrat i promašio onda nezna igrat i nije ni za 3. HNL itd.
Po meni ima više mjest za kritiku i više bi se trebali brinut oko obrane, u obije utakmice su bili loši, Austrijanci su pr ebezvezno da iskoriste a Iran je fino zapaprio, oba gola su plod ogromnih grešaka obrane.Mislim da je to malo bitnije neg koliko je Krnajčaru jr. trebalo da dodirne loptu.
DOSTA VIŠE!
Sad retoričko pitanje kaj bi bilo da dotepenec mamić nije pokrenuo cijeli trend kenjkanja po familiji kranjčar? Tko ga je frknuo iz dinama???
Drugo retorčko pitanje što e gore Kranjčar jr. ili barićeva rpka i taktika s EP 04.
BTW. neki gore spomenuti dotepenci su isto tako kenjali po Klasniću jer on igra dobro sam u Werderu i nema mjesta u repki, isto to s emoglo čitat posvuda, isto je bilo 2 miljuna ljui koji se se derali ne klasnić on niš nevalja.
Bolje da sad rade sranja neg na SP!! A ukoliko se stvrno desi da zakažu onda se zna kaj očekujem ostavku Kranjčara sr, no uvjeren sam da idemo dalje. DVe tekem su jasno pokazale gjd esu nam jačien to je veza i napad a slabost je obrana, to se sad treba srediti, i uvjeren sam da je Cicino zadovoljan sam značilo vidio sma gdje su greške uakmica je bila i namjenjena da se vide greške i sad ćemo to srediti. 100% nije sve je OK. Meni osobno se sviđa način kad se problemi sređuju interno a ne da se u javnost odmah leti s time. Ukoliko se pak protiv Poljske pokažu iste greške onda sam se prevario.