View Single Post
Staro 30.05.2006., 01:24   #178
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor baterija
: lol2 : Ne znam kaj jos tamo neki pametni forumasi rade,tipa:West,Wolv,Phoenix,itd. Svaka cat kaj zele pomoci,ali ono...
tore, atha, jelc oprostite na ovom postu jer nema veze s PcE...

dakle...vec i ptice na grani znaju da je links forum u rasulu...ali prusle godine je jos bilo ok...forum je bio cist uredu..u zadnje vrijeme koncentracija kretena na links forumu se rapidno povecala...neki to nemogu vise izdrzat (Fleks, Sky....) pa odlaze...e ja ostajem jer mi je zao otici...neznam zasto ali je...
najveca zalost je to sto tamo nema nikoga da se obracuna s vec spomenutom grupom koja se rapidno razmnozava...

Vedran ne poduzima apsolutno nista, a niko drugi ionak nema ovlasti da nesto napravi osim nas par moderatora koji mogu pobrisat koji post i to je to...al kaj ti to znaci kad onda ovi idijoti odu i zale se na moderatore Vedranu pa su to na kraju takvi debilizmi kakvih nema nigdje...tako je Fleksu jednom dopizdilo pa je malo editirao jednu sliku od lokalnog links bisera i dobio ban

Fleks ako i meni dopizdi onda cemo zajedno otici na links forum i onda ih malo prcat..onak za gust..jer sam i ja vec na rubu ali se jos suzdrzavam

bilo bi mi drago kad bi nas nekoliko moglo nesto poduzeti i ocistiti links od gamadi...a ako nece ici onda se ja u potpunosti selim na PcE...(sad sam u prijelazu )

Ph03n1x je offline