View Single Post
Staro 29.05.2006., 21:42   #171
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Apsulutna je istina da ne treba vrijedjat nekoga ko nezna....

Al kad neko ko do prije 3 mjeseca nije znao staviti optiku u kuciste i spojit ju, a sad glumi facu i na pitanja tipa imam pruge dok igram odgovara klokni ju jos malo pa ce ti pruge nestat i zvrijeda te dobro ako mu kazes da se ne slazes sa njime... Mislim sorry, ali na takvom forumu nesto ne stima. Links je pun takvih usera i iskreno smeta me. Admin nista ne pdouzima da nebi gubio musterije, sto je normalno i zato stavi par moderatora. Konkretno sam to bio ja i počeo sam editirati, a kasnije i brisati spamerske i glupe postve, te su se ti isti glupi ljudi počeli zaliti. Javna vrijedanja, pljuvanja itd... Naravno ja sam popio bananu jer je fala kurcu Adminu jeftinije banat jednu osobu koja sigurno nece prestat kupovat kod njega i nece mu zamjerit (I nisam mu zamjerio, jer bih napravio isto na njegovom mjestu) , nego 10 idiota koji mu sigurno ostave vise love nego ja. Cinjenica je da je links forum katastrofa, osim u slucaju par pojedinaca.

Recite sto hocete, ali u pravu sam.

Sad me zvao jedan cijenjeni korisnik PCEa i pitao me kaj se uopče natežem sa budalama i da to na PCE nije moj posao, nego posao ADMINA da to rijesi... Slazem se u potpunosti, ali iskreno me je strah kad gledam neke posotve da PCE polako ne postaje novi Forum.hr....

Ispričavam se na dugom postu, ali morao sam izrecitirati neke stvari....
Fleks je offline