View Single Post
Staro 29.05.2006., 19:39   #56
Ramses_III
kapetan Janez Ibrahimovič

Ramses_III's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Mar
Imam LG 4167B koja se ovdje hvali, medjutim nisam bas odusevljen s njom, ladica je klimava kad je izvucena da klimavija nemoze biti, triba joj 100 godina da ucita cd/dvd, samo 10x je citanje dvd-r, i u zadnje vrijeme me zahebaje, tj. od 10 verbatima "prdnula" je 2, a vecina stvari koju zaprzi u 2 druga opticka pogona se nemogu citati u velikoj vecini slucajeva.

Tako da ide sada na reklamaciju, pa me zanima sto kazete za ovaj Pioneer 111?
Ili je bolje ici na sigurno i uzeti NEC 3550?
Citiraj:
Autor Vucko
Od svih ovih tvojih problema, jedino se slažem sa ovim koji spominje ladicu. I to nisam sužio dok ti nisi spomenuo
Al onda sam skužio i da mi je na 7 godina starom ASUS-u CD-ROM-u isto takva ladica, al ako on radi 7 godina bez problema, i ova će

Istina, ja nisam delao nikakve testove čitanja, tako da je vjerojatno onako kako si ti rekao. Al dok mi sve očitava (makar trajalo 5 sekundi sporije od ostalih) i dok mi krivo ne sprži CD/DVD (a i ja samo snimam na Verbatime DVD-ove i to komotno bez problema na 16x, iliti cca. 5,5 min za DVD). Snimao sam dosta i ekipi uokolo, nitko mi se nije još javio da mu ne čita dobro.

Vjerojatno je tebi pržilica malo riknula, pa ju otpeljaj na reklamaciju
Evo ja malo zaostajem, nisam pratio ovu temu, ali sam u meduvremenu nabavio (dobio za rodendan ) LG GSA - 4166B, sa LightScribeom i podrskom za DVD RAM medije. I dogodilo mi se isto sto i Vucku, nisam obracao paznju na ladicu i stvarno je dosta klimava, vise nego TEAC koji je staaari. Ja sam imao gadnih problema sa General DVDovima (blank), przio sam nesto i 6-8 puta (tj. 6-8 DVDa!) mi je verification nasao greske, koje sam potvrdio daljnjom provjerom. Ali ljudi moji, nikada mi nista na kompu nije toliko zujalo kao ovi DVDi! Ne pretjerujem, ali ja sam morao izaci iz sobe dok je przenje bilo u tijeku, a isto je bilo i dok je citao iste DVDove. Zvuk je bio slican onome kada HRT prekine program pa bude ono zujanje i slika nekih geometrijskih oblika, samo ne tako ujednacen nego kao da ga rezucka. Sa ostalim DVDima osim tih General blank nisam imao problema.

Hmm, napisat ces mi kako si tocno izveo onu zamjenu LG za NEC : lol2 :

salim se, ne moras

Intel P4 2666 MHz, Northwood
ASUS P4P800-X
512 MB PC2100 DDR
GeForce 4 Ti4200
HDD Seagate Barracuda 120GB
MS Gold MS-400ATX P4
Ramses_III je offline