Ajd da i ja napisem nesto...
Sto se tice fleksa, no comment, jer je moj tata ipak jaci...
Sto se Chiefteca tice, ovaj sto sam vidio je normalno glasan kao i svako drugo napajanje, dakle u granicama normalne "buke", a fleks ja napisao mislim da je glasno kao avion, ne sjecam se vise...
Sto se PM-a s dalekovodom tice, to si je sam kriv... i koliko se sjecam, ON je taj koji je ZASLUZENO pobrao banane na linksu a tu nisam kriv nista...
Dalje, Honda mi je kolega u RL, decko je OK, i nije ga lako nazivcirat, no kad se fleks pojavi sa izjavama tipa "lidrano" i "dalekovod" odmah nam padne mrak na oci... Naime, koliko je fleks djetinjast, ide nas napadat u oGame...Honda jedva ceka mjesec
Ne znam tko je Opteron, no mislim da ga poznam, nisam siguran... Ako to je ta osoba na koju mislim, sve sto je napisao za graficke je ISTINA, ima vise takvih ljudi u pozegi, i to nije nista novo kod nas... Ljudi imaju novaca i sto je tu cudno... Fleks je ljubomoran, i to je njegov problem...
@Matesonik: Dobar sam i na linksu, no samo prea fleksu nisam... nitko drugi nema zamjerke na moje ponasanje, samo on...
P.S. Hrane nas sa slaninom i kulenom, pa smo lijepi i debeli...
Toliko za sada
slink a.k.a. Bobo