View Single Post
Staro 29.05.2006., 08:22   #41
Domi
-.
Moj komp

Domi's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Ok, mislim da malo pretjerujete s pljuvanjem. Prije par dana kad smo zgazili Austriju bilo je sve 5, sve super, ownanje, idemo do finala blablabla. Sad kad smo lošije odigrali već se pljuje na sve strane, već se pišu komentari da budemo sretni ako osvojimo 2 boda u skupini i slično.
Ok, lošije su odigrali jednu tekmu i kaj sad? Da li to znači da na SP sad idu samo kao turisti? To me općenito smeta kod ljudi kad prebrzo padaju u euforiju, a isto tako i prebrzo počnu s kritiziranjem i kako ništa ne valja.

Slažem se, nismo odigrali dobro, nismo odigrali kak znamo. Zeznula nas je ozljeda Nike Kovača jer ga imho Vranješ ipak nemre dobro zamijeniti. Klasnić nije dobivao lopte pa je praktički bio nevidljiv, Pršo odličan kao i uvijek.
Ali i s takvom, ne-dobrom odnosno lošijom igrom mi smo stvorili prilike koje smo morali zabiti (ona Kranjčarova petljanja pred 16-ercem kad je forsirao neke pete umjesto da odere loptu po golu), a Iranci su ako se ne varam imali samo 2 udarca u okvir gola.

Uglavnom, odigrali smo lošije nego što znamo i nego što inače igramo, ali svejedno, mislim da nisu zaslužili da ih se već sad, nakon jedne lošije tekme toliko pljuje i kritizira. Sad odjednom ništa ne valja.. Ma dajte, e..