Citiraj:
Autor 1VAN
očito da je gotovo
Ovom prilikom objavljujemo pobednike „ESWC 2005 Hrvatska“ iz zvanicne takmicarske discipline:
ZVANICNA TAKMICARSKA DISCIPLINA
Counter Strike 5 vs 5 disciplina – muška
Ekipa „CTM - Combat Trained Monkeys" iz Zagreba
|
Arghhhh, pogledaj godinu, pa ne idem na natjecanje iz prosle godine : bonker2 , natjecanje se ove godine odrzava (barem tako pise na onoj stranici) 10 i 11. 6. 2006 u muzeju Mimara, mada nisam nasao nista o tome na netu, a muzej Mimara nema svoje web stranice. Tko to organizira, kome se treba uplatiti : hitthewa , u HR nitko ne govori o tome u tome je problem, zar nitko ne ide na natjecanje u Warcraft III i Pro Evolution Soccer-u 5 : nono : , zar nitko ne zna, deadline je uskoro, a trebao bi se prijaviti, ali upitnik na Srpski forum

.
Slabi ste mi Vi igraci ovdje, a posto je meni Trackmania Nation opcenito prva online igra koju igram uopce, ne mogu sebe smatrati pravim igracem (osim u Trackmaniji naravno

), ako netko igra igru moze me naci na igri (ako se uspije spojiti na server na kojem igram posto prima samo one unutar prvih 1000 u svijetu) pod nadimkom SethHka (trenutno izmedju 160-180 mjesta), pa ako netko zna kakvu informaciju neka mi posalje informacije tamo, ako vec ne moze ovdje.
Pozdrav!