Citiraj:
Autor dDario
TT vodena su općenito slabija (slaba pumpa, loša obrada blokova). Ovo izgleda malo jače i _možda_ bi moglo (ako se dodatno ispolira blok) bolje hladit od SonicTowera ali sumnjam da bi razlika bila preko 5-6°C. ST @ Preschot 3.7GHz
|
hahahahahahhahahahahahahhahahaa: roller :
to naravno govoris na tvrdnjama

a sad da cujes od covijeka koji hm kak da to kazem (ajmo probat ovak) koji je probao sva vodena koja se u blizoj okolici daju probat

tt bigwater se je za razliku od non se i se 754(khm->objasnim kasnije) best buy...ta vodenjaca ak znas s njom moze bolje hladit neg vodeno za 2k kuna(zna onaj vec sto ja mislim)
nadalje sad kad sam te malo "izsamarao" predimo na stvar...
slaba pumpa=slab protok=vece preuzimanje topline=bolje!!!!
da blok niej ispoliran tocno I??? losa obrada bloka??blok je jedna od boljih koje sma vidio(konstrukcijcki mislim)
vijcane uvodnice, radijator solidne izrade...cuj ja nemam zamjerki osim poliranja...al cek 500 kuna za vodeno?!?!?! ko je tu lud
sto set ice 754 to je jednostavno receno modificirani tj nadogradeni se...i razlika temp u loadu je oko 3-5° max(da isprobao sam) al ak vam je fora na stolu imat stalak s 2slotnim radijatorom...slobodno=) moze se i nagurat u komp al remeti sve...ugalvnom neprakticno je ako se mice komp...a da opet ne pisem recenzije za vodena...imate jednu ovdje na komfama i imate bas o tt bigwater se-u pod case moding...stoga malo potrazite...
istot ako par rijeci oko non se tt bigwatera...to vodeno je sto ok...ali ima jednu malu inzinjersku gresku na pumpi...pa rikavaju...i pumpa je dosta veca i nes sitno jaca...spremnik je isto drugacije sreden