Pozdrav forumu

,
namjeravam uskoro uzet Opterona 144 i plocu iz naslova, pa imam par pitanja:
- zna li itko koje steppinge imaju Opteroni u nasim ducanima (HGSpot, links itd..)?
- mislim ga "uparit" sa Big Typhoonom, jer koliko vidim iskustva s tim coolerom su vise nego pozitivna, i u smislu performansi i niske razine buke koju proizvodi, a i cijenom je vrlo konkurentan. Konkretno, zanimaju me temperature pod 100% loadom s tim coolerom (s bilo kojim single-core Optyem)
- da li je itko s foruma probao skidat IHS s Optya radi "dramaticnog snizavanja temperatura", kako pisu na dfi-street forumima? [
http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=17992 ] Ako je, bilo bi dobro sto vise informacija o konkretnom slucaju (temperature prije i poslije, max. stabilni clockovi prije i poslije, koji cooler, kuciste...). Btw ima li to uopce smisla, jer se s tim gubi garancija?
- vidim na brojnim forumima da ljudi imaju DFI NF4 Ultra-D maticne ploce, ali koliko vidim, nema velike razlike izmedju Ultra-D i Infinity. Zanima me da li itko ima Infinity + Opty, te kakva su iskustva u overclockiranju?
Tnx : hello2 :