Denon ima 0.07% THD @ 7x75W 20-20000Hz 8 ohma. Osim ako neces pravity disko siguran sam da je to i više nego dovoljno. Yamaha možda ostavlja dojam vece snage zbog loudness efekta ali 7x110W ili koliko imaju najjaci modeli su dati pri 1-10% THD, 6ohma i na frekvenciji od 1KHz. Pioneer i Sony subove zaobidji u širokom krugu jer možda su dobri za filmove ali za neki zahtjevniji audio materijal definitivno ne. Pojačalo u reciveru najviše snage treba dati za bass drivere i bash iz tog razlogu svaki sub je obicno aktivan. U takvome sistemu za ostatak zvucnika ukljucujuci velike podne zvucnike pojačalo od 7x75W je previše. Cuo sam Athene f2.1 (91dB/w) na 2x30W pojačalu pa znam što govorim. To da Yamaha prži zvucnike zbog snage mi je: lol2 : jer ona sigurno ne prži zvucnike zbog snage vec zbog nestabilnog otpora izlaznog stupnja. Jako je komplicirano izmjeriti stvarnu snagu pojačala i netreba vjerovati u gluposti koje pišu u brošurama proizvođača tipa Yamaha. Uostalom pođite na
www.homecinemachoice.com stranicu i pogledajte kako oni testiraju uređaja i prave stability test za izlazne snage.