Ovo što su napisali je istina i nije nikakav trik ili podvala...u glavnom ima gro 7900GT i 7900GTX koje su ajmo reč ''neispravne''
Dok jedni to pripisuju užasno napisanom BIOS-u, drugi krive drivere, treći čip ali nitko nije još ništa konkretno rekao....
eVGA je jedini zasad ''izdao'' BIOS koji bi trebao riješiti sve probleme u 3DM06 Deep freeze i igrama ali taj image još nije kako bi rekao izašao nego je ''procurio'' u javnost i može ga se skinut na XS-u
Sad si mislite zakaj ja to pišem...hm... pa zato kaj nažalost i ja imam jednu takvu Extreme verziju 7900GT koja kenja u 3DM06 deep freeze i mogu igrat Oblivion 3 sata bez bada a mogu mi se artefakti pojavit nakon 5min....
3DM05 mogu loopat do beskraja isto ko i ostale testove u 3DM06 ali deep freeze je nekako proklet!
U glavnom ponekad i Deep Freeze prođe bez bada ali češće kenja a ponekat totalno zbloka komp i javi ''infinite loop error bla bla bla''
U glavnom koliko sam vidio mjenjaju napon za te nabrijane verzije na 1,3v-1,35v i kako eVGA kaže ima još puno toga što su ispravljali u BIOS-u
evo i ovdje na forumu kaj se priča
http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=14044&st=0
u glavnom u cijeloj toj prići mi se uopće ne sviđa neprofesionalnost nVidie i proizvođača koji već hebenih 2mj ne mogu reč u javnosti kaj ne valja i da to isprave....
Što se tiće eVGA došle su na naše tržište ali u malom broju!
Jooooj kako je Jelc sad negdi sretan....sretniji nego kad se najede...