View Single Post
Staro 26.05.2006., 11:50   #45
Exa
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2003
Grafika super, malo zahtjevna, ponekad trza na vecim mapama pogotovo pod kutem gdje vidis najvise ispred sebe, Puzzle Map u plavoj boji, vrlo nepregledno i tesko za naci, Heroic tezina (monsteri pljuga za proci, heroji damn too hard, prevelika razlika pogotovo kad imaju 10 puta jacu vojsku od vas u bilo koje vrijeme), neki gradovi su prilicno nepregledni, pogotovo Inferno, koristim iskljucivo skracenice s desne i lijeve strane , muzika odlicnaaaaaa, pogotovo grad od Flower-Sniffer-a i kad se ucitava mapa.
Promijenjeno napredovanje kod level up-a, malo mi se to vise svidjalo u HOMM IV (jedino sto je valjalo kod nje).
Malo kaoticno upravljanje mapom (pazite na trapez), sve je u 3d-u i izgleda fantasticno, borba u 3D-u i male su jedinice pa ne znam koja je koja :P, hmmm nasao bi sad sigurno jos nesto, ali ne pada mi na pamet, sve skupa kad se zbroji i oduzme ipak mi je bolja III-jka, igrivost na prvom mjestu, a fancy efekti i nisu toliko bitni.
Eh da heroj sad moze nositi puno manje artefakata nego u trojci i cetvorci, i jos nisam nasao da se artefakti mogu spajati (kao u III-jci Shadow of the Death).
Pozdrav!
Exa je offline   Reply With Quote