View Single Post
Staro 25.05.2006., 22:54   #47
Mr. M
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor blozer
@tutix zato su se i ćurili, da ne dobiš iupod : D
Još me samo zanjima od kad do kad je obračunsko razdoblje?
obracunsko razdoblje ti je od dana kad se spojis pa do kraja mjeseca, i onda ti ide od 1. do 30. u mjesecu

inace, meni likovi dosli nakon kojih tjedan-dva, i ok, dosla dva lika, i sad jedan ide staviti splitter, a drugi spaja kazdu. i ok, sve oni to fino spoje, odu na net, seru po modemu, kao sve srede i da se ja spojim. ja si mislim, necu, zbog flata, ali ajd, da vidim dali radi...kad ono, ne radi i naravno, oni pametni kazu, ma to ti je zbog MAC-a, ja ok...nazovu tam neku sluzbu, javi im se neka zenska i tip joj pol sata objasnjavao sto da radi i tako, prvo zenska, onda neki lik, onda drugi lik...i kaze ovaj jedan, e, nemamo mi vise vremena, ajmo mi, i kaze meni, probaj kasnije, ak neide probaj instalirati preko usb-a, ja ok. probam ja kasnije, i prek usb-a, nis neide...i nazovem 2.5 sluzbu za korisnike i kazem da ne radi, ovo-ono...i dodje mi lik isti da (!!!!) nakon 1-1.5 sat, i proba on i vidi neide, nazove lika nekog tamo kod njih i kaze mu da ne radi, da pogleda sto je...pola sata tisine, i javi se lik tamo i kaze, evo probaj sad, kad ono radi...uglavnom, zenska i likovi s pocetka price su ga gadno zasrali (dobro da imaju osoblje na pravim mjestima koje zna kako zeznuti )

Mr. M je offline   Reply With Quote