View Single Post
Staro 25.05.2006., 20:57   #20
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Mad_Duke
Pogledao sam zadnjih nekoliko stranica vase cod2 rasprave i nema nista tamo o tome, pa eto stavio, koji qrac odmah ides vrijedjat...
To sam i mislio - zadnjih nekoliko stranica - priznajem da je pola od 7000 postova čisti spam ali je druga polovica itekako vezana na igru. Da si tamo postao dobio bi isti odgovor. Ja sam samo pitao zašto novi topic ako več postoji ovaj stari. Zamisli da svako to radi pa onda o svakoj igri a ne samo COD 2...
Koliko se god trudio ne mogu nači mjesto gdje te vređam i/ili psujem. Ali ako sam te uvrijedio rekavši da dupliciraš i to još stare stvari - oprosti mi.

Citiraj:
Autor Mad_Duke
...koliki je omjer bugova u jedinici i u dvici?
Razlika u igrama je nebo i zemlja - nemoj misliti da se preseravam - več ako furaš DX7 na pola detalja COD 2 je drastično bolji (normalno jer je novija igra) - o DX9 i full detaljima da ne pričam. Što se bugova tiče 30% u COD 1 naprema 70% u COD 2...
Makar mislim da je žalosno da jedinica još uvijek ima problema.

Podržavam te u tome da pokreneš topic o jedinici.

MM
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote