View Single Post
Staro 25.05.2006., 09:37   #17
Archangel
Premium

Archangel's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor newalss
Čestitam na kupnji.
Stvarno je šteta na ovakav reciever spajati komp. zvučnike. Ako ikako možeš kupi "normalne" zvučnike.
Thnx!
Ma ne, ne, imam ja zvučnike za njega samo mi fali sub. Eto malo sam prosvrljao po netu i nasao jedan:
http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=2479
Jel to OK?

Kad sam radio zvucnike receno mi je da bi sub trebao biti jaci od zbroja stereo kanala, valjda, bilo je to davno... ionako ce se s vremenom kupovni promijeniti na DIY sub+nesto sto moram izmisliti za "napajanje" sub-a

Citiraj:
Autor joolka
..jel se moze na ovaj denonov reciver normalno slusati stero zvuk znaci da ima ulogu obicnog stereo pojacala dok se ne kupi ostatak zvucnika za 5.1 ?
Ima funkciju "2" ili "5/6/7 channel stereo mode" za koje moram priznati da mi nisu neki posao jer dodatni zvucnici mi nisu bash za stereo sliku, ali eto meni frend dosao i ocaran 7ch stereom.
Uglavnom postoji opcija za 2ch stereo... a jesam se razvezo

edit 1: pardon nisam rekao ako netko ne zna DIY = Do It Yourself, oznaka za "home made" zvucnike i ne samo njih...

cheers
Komp: A64x2(4400+); Corsair4x1GB; Seagate(SATAII) 250GB+Seagate(SATAII) 320GB; Gigabyte M56S-S3; (Sapphire Radeon 3870) Panasonic TV+NEC 20WGX2 lcd+Phillips220WS, zvucni entitet Yamaha+Audigy 4, Logitech G5+Saitek Eclipse II
Audio na comp: Marantz SR-4600, Magnat Monitor 1000+Magnat 880, Denon AVR-1706+2monoblok, 1 seta DIY zvucnika (dynaudio drives), Techincs RP-F880 (8 godina stare slušalice)

Zadnje izmijenjeno od: Archangel. 25.05.2006. u 09:52.
Archangel je offline   Reply With Quote