25.05.2006., 07:33
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Autor SniperWolf
Jel' netko dobio minipeta? Ja bi jednog, char mi je star samo 7mj a vidim prodaju se po 40k  bit će farmanja... 
btw dali je samo meni ili u ovim low lvl mjestima black dye droppa prije nego u ostalim? Tamo oko ascalona i u misiji gates of kryta sam nasao 4 tih (dok u npr shiverpeaku niti jedan, a ni u desertu,...)
|
to s dropanjem crne očigledno nikome nije jasno. u presearingu sam znao viđati škvadru u full crnim armorima, frendici dropale tri, nekima nijedna, nekima jedna - dvije. meni su crnu dropale hidre i griffoni tamo još davnih dana nesmiljenog farmanja. prije par dana sam potrošio svu zalihu od 10 bojajući 15k kurzick armor za monkicu samo da bih skužio da su hlače tog armora nešto najodurnije što sam vidio u igri. kaj se samog farmanja tiče, mislim da ti je unosnije ići u elitne misije. zodiac itemi su još uvijek vrlo traženi i vrlo cijenjeni među igračima. (osobno ne kužim zašto, meni niti jedan nije nešto prekrasno. okej, sjekirice su zgođušne, ali izgledaju kao one za cjepkanje potpale za roštilj, samo malo ukrašenije. staffovi i rodovi su okej, ali me ne zanimaju ako nemaju perfect bonuse, a opet nemam namjeru plaćati 100k+xy ecto za nešto s istim bonusima kao collector's item kojeg već imam). u prvoj misiji mi je dropalo zlatni zodiac axe koji sam isti dan utopio za 100k+5 ecto. neloše, a? 
in other news: odlučio sam se potpuno posvetiti igranju monkice. prvo što želim napraviti su svi Tyria mission bonusi, a zatim expert's reward u Kanta misijama za obje "protector" titule. Tyria bonusi koji mi nedostaju su: THK , ring of fire, abbadon's mouth, bloodstone fen, iron mines of moladune i još jedna u southern shiverpeaksima koje se nemrem sjetit. kada završim s "protector" titulama idem na exploranje 100% Tyrie. to će biti veselo jer mi je Lornar's Pass totalno zamračen. ako se želite pridružiti u bilo čemu, javite se. IGN za one koji ne znaju je Antigone Amidala.
|
|
|