Da se i ja ukljucim. Naslov je isplati li se ova konfiguracija (za igranje)? Imho ne.
Kao sto su kolege rekle toliko novaca a nema dvojezgrenog procesora,te samo 1GB DDR-a...To su najvece zamjerke. Drugo, svaka cast na sli-ju ali reci frendu da ce sve naslove i bez SLI-ja vrtiti na max (nisam nigdje procitao na kojem monitoru?) detaljima sa AA i AF. Zasto jos ne SLI? Pa u prvom redu zato sto za 5 mjeseci dolaze nove graficke kartice, a za 8 mjeseci dx10 graficke kartice. Ove sto dolaze za 5 mjeseci ce "pojesti" dvije 7900GTX u SLI-ju dok ce izlaskom dx10 kartica 7900GTX postati "stara tehnologija". Zato lijepo sad uzmi jednu 7900GTX (ako vec zelis iako ja mislim da je i ona neisplativa),a za 8 mjeseci novu dx10 graficku... Dakle, imo dati 1000eura za graficku karticu (dvije u SLI-u) za igranje je previse - zato sto ce ista SLI kombinacija za 6 mjeseci kostati 500eura! Dakle ako i pucas na dvije 7900GTX u SLI-u uzmi sad jednu a kad se javi potreba za drugom drugu (makar mislim da ce tada biti isplativije tu jednu prodati i uzeti ono sto bude aktualno tada).