Citiraj:
Originally posted by msvrtan
ma istu stvar kodiram 4 puta da vidim koja je bolja..zato mi i treba taj program...i zanima me koji mi je minimalni bitrate potreban da slika bude ok..da ne radim prevelike fajlove bezveze...
a i muci me to kaj ja snimam u ful pal a ne u 1/2 ili 1/4 pal...a to su ogromni fajlovi...npr u mjpegu na full palu je minuta oko 190 mb s kvalitetom 18/20...audio je na 48k,16bit i kaj ja znam...a to je 11gb po uri...
neke serije zelim skupljati...
sto se tice dvd playera tesko da cu u skorije vrijeme..naime moj tv je 15" a monitor 17"...starci imaju velki sony ali ja ga ni ne palim...
|
Ah...ti sve gledaš na monitoru a ne na telki-onda ćeš se morati pomiriti sa malo većim file-ovima jer se na monitoru vide stvari koje na telki ni ne vidiš.
Ja si za snimanje/ak hoću gledat na monitoru/ koristim MPEG2,ili sa Pinnacleom ili sa Power DVD-om,samo poslije zvuk stisnem u MP3...file je od 15-25 mb/min.ovisno sa kojim programom snimam.
Mislim-kakve veze ima to kaj ti je telka mala,pa spojiš si DVD player na komp,i lijepo gledaš...ja sam probao na 17" monitoru je slika super.
Uh...da mi je još piknut DVD pržilicu...