View Single Post
Staro 19.05.2003., 10:06   #5
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking Re: Gdje kupiti (reduktor)?

Citiraj:
Originally posted by miato
Jel zna netko di bi TOCNO u Zg-u mogao kupit stvar koja je na slici (lijevo) sa promjerom cijevi kao stvar na slici (desno)?
Isao sam malo po Samoboru, pa me iz vodoinstalerskog materijala salju na plinoinstalaterski, i tako u krug!
Uglavnom, nitko nema sto mi treba...
pomagajte covjeku u nevolji!
dojdi vu Zapresic! ptp-pihler je rjesenje za tvoj problem! covjek je doktor za vodu/plin/kanalizaciju uglavnom sve kaj postoji a treba cijevi,redukcije,koljena ,ventile----tam!ducan ti sljaka od 8-20,same si zemi pokazni komad ili bar slikicu!!.
a ak on to nema,onada ti je metalac 30 metri dalje u dvoristu!!!pljatis pifu i gabljec, i napravi ti cijelu seriju od 2mm-200mm!! .znam kaj te muci-kad te ekipa u ducanu odje,,,e,nema, sljedeci..... al kod nas smo ih dobro zdresirali,da te saslusaju,pa i kad nemaju tu stvarcu,daju ti bar mig gdi da pogledas!!! a i zapresic je blize nek zabreg,a mos se i parkirat gdi hoces bez naplate i pauka!!!

btw.. u krugu 500-600 metri imas bar 4-5 jakih ducana pa vjerujem da bi nasel to kaj trazis,,a i metalci hoceju improvizirati!!

ps: bum ti popodne pogledal ,pa ti javim navecer!!!

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote